2019 November 16 Saturday
 
 
Jan.
Febr.
Márc.
Ápr.
Máj.
Jún.
Júl.
Aug.
 1993. október    

Október hónap főbb eseményei:

X.14.
Könyvbemutató - Rejtvényfejtők Nagylexikona

X.20.
Justita Páholy alakuló ülése

X.21.
Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és az Amerikai Békehadtest együttműködési megállapodást köt

X.28.
Budapesti Ingatlanforgalmazók Klubja

Rejtvényfejtők Nagy Lexikona

A Magyar Világ Kiadó a sajtó és a szakmabeliek részére bemutatta legújabb kiadványát, a Rejtvényfejtők Nagy Lexikonának II. kötetét, amely csak küllemében és szerkezeti felépítésében hasonló a régebbi kiadáshoz. A kötet 11 témakör 55 fejezetében 750 oldalnyi adattal segíti a rejtvényfejtőket.

Justitia Páholy alakuló ülése


A jogászok szellemi műhelyének a Justitia Páholynak alakuló ülésére Dr. Kilényi Géza professzor küldött meghívót. Ime néhány mondata:

Az alapítók bizalmából én vagyok annak a kuratóriumnak az elnöke, amelyre az a feladat hárul, hogy formálja a Páholy szellemi arculatát és kialakítsa a szakmai páholyokat. Igy az én tisztem a jogászoknak otthont nyújtó Justitia Páholy alakuló ülésének előkészítése. Gondos szelekció után - a hivatásos pártpolitikusok kivételével - a szakma színe-virágát hívom nagy tisztelettel: egyes professzorokat, közigazgatási államtitkárokat és a jogalkalmazási gyakorlatban dolgozó jogászok legtekintélyesebb képviselőit /nem állami, hanem szellemi protokoll lista alapján/ Éppen a Páholy exklusív jellege miatt igen kevés meghívót küldtünk ki. Örömömre szolgálna és megtiszteltetésnek venném, ha a Páholy alakulásakor módunkban lenne Önt körünkben köszönteni.

   
Máté Mészáros Mariann, a klub vezetője
Budapesti Ingatlanforgalmazók

A Pallas Páholy éveken át adott otthont a Budapesti Ingatlanforgalmazók Klubjának. Máthéné Mészáros Mariann a Klub vezetője.

Kustos Lajos, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója

Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és az Amerikai Békehadtest együttműködése

Az amerikai békeszolgálat új programmal jelentkezett Magyarországon. A kisvállalkozások támogatásának legmegfelelőbb módját kívánják megtalálni úgy, hogy amerikai üzletembereket helyeznek el a szaktanácsadással és képzéssel foglalkozó vállalkozásfejlesztési központoknál. Kiválasztották azt a tíz amerikai szakértőt, aki útjára fogja indítani a programot.

     
 
  websolution by NetProjekt