2019 November 16 Saturday
 
 
 1997. február    

Február hónap főbb eseményei:

II.3.
Örökös Tagság sajtótájékoztató

II.4.
Nők Világbankja Magyarországi Egyesülete (HWWB) klubdélutánja

II.6.
Napközben Klub

II.10.
A Nyugdíjasok Országos Képviselete sajtótájékoztatójának vendége Sándor László a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke és dr. Szabó Endre a Szakszervezetek Érdekvédelmi Fórumának elnöke

II.13.
LAM Klub témája: Biztosító-e a Társadalombiztosító?

II.20.
Budapesti Közügyek - Budapesti Szívügyek sajtótájékoztató, témája a környezetvédelem

II.20.
Vállalkozás 2000 Alapítvány ünnepi ülése

II.25.
Magyar Terjesztés Ellenőrző Szövetség (MATESZ) közgyűlése

II.26.
Új Képújság Kft. sajtótájékoztatója

II.27.
Geomédia Kiadó gondozásában megjelenő Adó- levelek című újság bemutatója

II.27.
LAM Klub

Az Adólevelek bemutatója

Vámosi Nagy Szabolcs
Vámosi Nagy Szabolcs az APEH alelnöke bemutatta a sajtó munkatársainak a GEOMÉDIA kiadó gondozásában megjelenő új folyóiratot.

Adótanácsadás

A Nők Világbankja Magyarországi Egyesülete klubnapján Gyurcsák Rózsa okleveles könyvvizsgáló és adótanácsadó tartott konzultációt.

A klubnap második felében meghallgathatták Péter Jánosnak a Telentum Brókerház vezető brókere beszélt az értékpapír befektetésekről.

 

Budapesti Szívügyek - Budapesti Közügyek


Baja Ferenc Környezetvédelmi és Területfejlesztési miniszter, Bubla Gyula a Fővárosi Közgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának elnöke, Kocsis László a Főkert vezérigazgatója sajtótájékoztatót tartottak, amelyet Gurmai Zita vezetett.

Örökös Tagság

Sajtótájékoztatón hozták nyilvánosságra az idei "Örökös tagokat". Érdi Sándor a Magyar Televízió Stúdió '97 főszerkesztője és Novothny Zoltán a Petőfi Rádió Adófőszerkesztője hirdettek eredményt. A névsor a következő: Almási Éva, Bessenyei Ferenc, Haumann Péter, Lukács Margit, Törőcsik Mari, Gregor József, Hofi Géza, Kincses Veronika, Polgár László, Sinkovics Imre.
A "közeljövőben" az Operett Színházban nagyszabású gála műsor készül, ahol minden "halhatatlan" hoz magával egy fiatalt.

Vállalkozás 2000 Alapítvány


A Pallas Páholy egyik fő profiljaként ad helyet a vállalkozások fejlesztésével kapcsolatos rendezvényeknek. Ezért tartotta itt ünnepi megemlékezését a Vállalkozás 2000 Alapítvány, amelynek tevékenységét dr. Demszky Gábor főpolgármester és Kovács Kálmán az Ipari Minisztérium államtitkára méltatták.

Napközben Klubban a tartásdíjról


A Kossuth Rádió Napközben című műsorának a Pallas Páholyban rendezett vitáján a megjelent szakértők most a tartásdíjakról beszéltek. Lantainé dr. Palotás Ildikó ügyvéd, dr. Makai Katalin családjogász, az Igazságügyi Minisztérium főosztályvezetője és dr. Grád András az Alkotmánybíróság családjogász-pszichológusa a gyermek-, szülő- és házastársi tartásdíjak mibenlétéről tájékoztatták a megjelenteket. S bár a téma három különféle tartásdíjat nevezett meg, a vita - érthetően - a gyermekek helyzete körül forgott.

Nyugdíjasok Országos Képviseletének pódiumvitája
Nyugdíjasok napi gondjai


Knoll István a NYOK elnöke, dr.Szabó Endre a Szakszervezetek Érdekvédelmi Fórumának Elnöke, és Sándor László a MSZOSZ Elnöke válaszol a kérdésekre.

     
 
  websolution by NetProjekt