2020 September 30 Wednesday
 
 
 1998. január    

Január hónap főbb eseményei:

I.6.
Nők Világbankja Magyarországi Egyesülete (HWWB) klubdélutánja

I.16.
Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Alapítvány munkaértekezlete

I.22.
Állampolgári Tanulmányok Központja munkaértekezlet

I.23.
Az Együtt Magyarországért Unió

I.28.
Jegyzők Országos Szövetsége Elnökségi ülése

I.28.
Örökös Tagság kuratóriumi ülése

I.28.
LAM Klub

I.29.
Könyvbemutató - Tanuljunk magyarul

I.29.
Informál Klub

 

 
Tanuljunk magyarul!


Újabb képernyőn olvasható könyvvel jelentkezett a Kossuth Könyvkiadó. Az idegenajkúak magyarul tanulását elősegítő CD-Rom-ot adták ki "Tanuljunk magyarul" címmel.

Együtt Magyarországért Unió

Az Együtt Magyarországért Unió politikai egyeztető megbeszélést tartott a kisebbségi szervezetek parlamenti képviseletéről a Pricomm Kft. szervezésében.

Gellért Kis Gábor az országgyűlés Kisebbségi bizottságának elnöke, Tabajdi Csaba, Parlamenti és parlamenten kívüli politikai pártok szakértői vettek részt a tanácskozáson.
Elhangzott, hogy az Együtt Magyarországért Únió legfőbb célkitűzése, hogy megmutassa, a tőke erejével szemben a munka, a szellem és a tehetség ereje áll, s csak a két oldal konszenzusából alakulhat ki olyan jövő, melyben a tulajdonosoknak nem kell forradalomtól tartaniuk, a társadalom többsége viszont megmenekül attól a végkifejlettől, hogy Európa közepén latin-amerikai nyomor jöhessen létre a paloták árnyékában.

Az Együtt Magyarországért Unió abban különbözik minden más politikai szervezettől, hogy nincs jobb vagy bal oldala, ellenségképe, küldetéstudata.

Az Örökös Tagság kuratóriumi ülése


Ebben az évben is megszervezi az MTV Stúdió 98 szerkesztősége és a Petőfi Rádió a szavazást a halhatatlan művészetre. A Kuratórium tagjai akik arról döntenek, hogy kikre lehet szavazni, a következők: Bánki Iván, Donáth László, Fáy Miklós, Galgóczy Judit, Glatz Ferenc, Görgey Gábor, Henye Andrea, Illés György, Kovács László, Kővári Péter, Kerényi Imre, Lengyel György, Novotny Zoltán, Petrovics Emil, Schiffer János, Szabó István, Szinetár Miklós, Szirányi János, Ungvári Tamás, végvári Tamás és dr.Veér András.

     
 
  websolution by NetProjekt