2020 May 27 Wednesday
 
 
 1998. június és július    

Június és július hónap főbb eseményei:

VI.2.
Európa Jövője egyesület - sajtótájékoztatója

VI.2.
HWWB egyesület klubdélutánja

VI.3.
Jegyzők Országos Szövetsége Elnökségi ülése

VI.4.
Napközben témája: Nyári munka - diák munka

VI.9.
Print Info - Könyvnyomtatók és könyvkiadók klubja

VI.11.
LAM Klub

VI.12.
Informál Klub

VI.22.
Henye Andrea rendezvénye

VI.23.
Magyar Rákellenes Liga első sajtóklubnap

VI.24.
Hungexpo sajtótájékoztató

VI.29.
Quaestor közgyűlése

VI.30.
Justitia páholy

VII.1.
Európa Jövője Egyesület sajtótájékoztatója

VII.16.
Estrade Kft munkaértekezlete

VII.22.
A Kispesti Polgármesteri Hivatal sajtótájékoztatója.

Európa Nap Kecskeméten

Az Európa Jövője Egyesület sajtótájékoztatóján dr. Balogh László a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke és Katona László Kecskemét város polgármestere a Kecskeméten megrendezésre kerülő "Európa Nap és Nemzetközi Gyermektalálkozó" programját ismertette.

 

INFO '99


Eddig évente közösen rendezte a Hungexpo és az osztrák Expoconcept International GmbH a vásárvárosban a Nemzetközi Informatikai és Kommunikáció-technikai Szakkiállítást. Jövőre első ízben a magyar vállalat önállóan az INFO '99 kiállítást, melynek alcíme az előd kiállítási címét viseli.
A változást többek között az tette szükségessé, hogy a kiállítás résztvevőinek 95%-a magyarországi székhellyel rendelkező cég. A hazai szakemberek örömmel üdvözölték a változtatást - mondotta ..... Zsuzsa a Hungexpo vezérigazgatója.

Justitia Páholy
Sportrendezvények biztonsága és a "Törvénykezés"

Dr. Kolláth György alkotmányjogász
Rékai Gábor, a Kossuth Rádió szerkesztője

A nagyon időszerű, a tennivalókat előtérbe állító szakmai konzultáción a jogélet és sprotszakma jelentős személyiségi vettek részt a Justitia Páholyban. A vitaindító referátumot dr. Kolláth György törvényszerkesztő tartotta. A beszélgetés alapján a Kossuth Rádióban műsor készült.

Klubszerű háttérbeszélgetés


A Magyar Rákellenes Liga a rákos betegek életének segítése, a daganatos megbetegedések megelőzésének, valamint korai kiszűrésének érdekében kíván tevékenykedni. Különösen fontosnak tartja, hogy a közvélemény tájékoztatásában kulcsszerepet játszó újságírókkal együttműködést alakítson ki, s elősegítse az eligazodást a megválaszolásra váró kérdések és a folyamatosan formálódó válaszok útvesztőjében. A Magyar Rákellenes Liga egy olyan fórum létrehozását kezdeményezte, amely lehetőséget teremt arra, hogy az újságírók közvetlenül a kutatásban élenjáró, az ország különböző tudományos központjában tevékenykedő orvosoknak klinikusoknak tehessék fel kérdéseiket. Elmélet és gyakorlat egyaránt témái a kéthavonta megrendezésre kerülő klubszerű háttérbeszélgetésnek.

Az első klubest előadói: prof. Dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, a klub fővédnöke; prof. Dr. Tímár József, egyetemi tanár; prof. Dr. Rosta András, főorvos voltak.

Terveink szerint beszélgetéseink a Pallas Páholyban rendszeresek lesznek.

     
 
  websolution by NetProjekt