2020 September 30 Wednesday
 
 
 2000. január    

Január hónap főbb eseményei:

I. 4.
Vállalkozó Nők (HWWB) Klubja

I. 10.
A Nyugdíjasok Országos Képviselete

I. 13.
LAM KLUB

I. 19.
Város -falu Alapítvány

I.19.
TELEHÁZ Klub

I. 20.
INFORMÁL KLUB

I. 21.
Seratus találkozó

I. 23.
Agrár Európa Klub

I. 24.
Budapesti Közügyek - Budapesti Szívügyek

I. 27.
MA-HOLNAP Klub

 

Vállalkozó Nők (HWWB) Klubja

A HWWB Magyarországi Egyesülete, a Vállalkozó Nők klubja ez évben is minden hónap első keddjén tartja összejöveteleit. Első ízben Tomaj Ildikó a Floriale Kft ügyvezető igazgatója. Hogyan bánjunk különleges vendégeinkkel? Mire ügyeljünk? Mire figyeljünk? A protokoll, a díszítés jelentősége a kommunikációban: Virágnyelv címmel tartott előadást.

A Nyugdíjasok Országos Képviselete

Évnyitó találkozóján dr.Szívós Péter a TÁRKI Kutatási Program vezetője "A TÁRKI tanulmány a nyugdíjasokról, az intézet jövőbeni terve" címen tartott előadást. A korreferátumot tart: dr.Piros Istvánné a NYOK Társdalombiztosítási Bizottság elnöke:
1. Akik a fórumon kérdeztek…..
2. és akik válaszoltak: dr.Szívós Péter, és dr. Piros Istvánné, Mihalovits Ervinnel és Krizsán Sándorral az előadók asztalánál.

Város -falu Alapítvány

A baloldali önkormányzati vezetők a terület és település fejlesztés aktuális kérdéseiről tanácskoztak
1. Lampert Mónika a Baloldali Önkormányzatok Közösségének (BÖK) elnöke és Baráth Etele az Országgyűlés Településfejlesztési Bizottságának elnöke.
2. A tanácskozáson részt vett dr.Smidth Péter, egyetemi tanár, akadémikus, jogász (jobbról a második)

LAM KLUB

Az utóbbi évek egyik "legizgalmasabb" orvos - egészségügyi témájáról vezetett fórumot dr. Erős András. Haladékot kapott - e a praxistörvény? A találkozó vendégei, az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának több tagja, valamint az Egészségügyi Minisztérium, a Magyar Orvosi Kamara és az önkormányzatok képviselői voltak. A beszélgetést a Literatura Medicia Kiadó szervezte

TELEHÁZ Klub

A Magyar Teleház Szövetség és a Teleház Kht. klubprogramjának vendégei az idegenforgalomban és a falusi turizmusban jártas szakemberek voltak. Napirenden két aktuális téma szerepelt:
Idegenforgalmi szolgáltatások a teleházakban, falusi turizmus
Tájékoztató a Magyar Teleház Szövetség és a Teleház Kht 2000. évi terveiről.Gáspár Mátyás a Teleház Kht ügyvezető igazgatója.

INFORMÁL KLUB

Hazánk belépése az Európai Unióba, számos kérdést vet fel. Mennyibe kerül ez nekünk? Mennyibe kerül ez az EU-nak? Miért jobb előbb bekerülni, mint utóbb? Bokréta lesz - e végre Magyarország Isten EU kalapján?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekeztek választ adni a napirenden szereplő kiselőadásban Balogh András és Csáki György ( mi a titulusuk?)
képalá: Balogh András, Kocsis András Sándor és Csáki György

Seratus találkozó

Az elmúlt évben sikeresen befejeződött a TAKARÉK Rt és a SERATUS Vagyonkezelő Rt fúziója. Ebből az alkalomból bensőséges ünnepségre baráti találkozóra hívta meg Máté Miklós elnök - vezérigazgató régebbi és újabb partnereiket, és mindazokat, akik segítették munkájukat.

Budapesti Közügyek - Budapesti Szívügyek

A kerületek közötti forrás megosztásról tartott sajtótájékoztatót az MSZP fővárosi frakciója.

Tóth Mihály XXI. kerületi polgármester , Csaplárosné dr.Katkó Éva VIII. kerületi alpolgármester , dr. Ajkay Zoltán frakcióvezető és Devánszkyné dr.Molnár Katalin

MA-HOLNAP Klub

A Ma- Holnap Klub januári összejövetelén a rasszizmus, cigánykérdés és sajtószabadság voltak a klub témai.

 
  websolution by NetProjekt