2019 November 22 Friday
 
 
  2000. március    

Március hónap főbb eseményei:

III. 5.
Nyugdíjasok Országos Képviseletének sajtóbeszélgetése

III. 7.
A HWWB Nők Világbankja Magyarországi Egyesülete találkozója

III. 11.
SZESZ Klub

III. 16.
Informál Klub

III.21.
Budapesti Közügyek Budapest Szívügyek

III.30.
Könyvbemutató

III. 31.
TISSY Ilyen esemény még nem volt először nálunk! CD bemutató a Pallas Páholyban.

HWWB

A HWWB Nők Világbankja Magyarországi Egyesülete találkozóján, két egymástól távolálló téma került napirendre az első Kiss Ildikó bemutatta a mobiltelefonok esetleges káros hatását kiszűrő készüléket. Ezt követően Herbei István "negyven perc a mediációról avagy patvar per nélkül" címen tartott vitaindító előadást és válaszolt a kérdésekre.
Mi is az a mediáció?A veszekedésbe, vagy éppen hosszú hallgatásba torkolló viták során - munkatársakkal, üzlettársakkal, esetleg családtagokkal, szomszédokkal - gyakran eszünkbe jut, hogyan lehet az ilyen ügyek végére a bíróság, a hosszan tartó peres eljárás elkerülésével pontot tenni. Nos ebben segít a mediáció, a felek közötti békés megegyezés keresésének hazánkban is egyre népszerűbbé váló eszköze.

NYOK

A Nyugdíjasok Országos Képviselete fórumán dr.Czúcz Ottó alkotmánybíró "Szociális jogok az alkotmányban" címen tartott előadást.

SZESZ Klub

Alkoholmentes beszélgetésre hívta meg a Szocialist egyetemisták Szövetsége Kemény Istvánt és Bársony Andrást (SZILÁRD EGY MONDATOT ÍRJON HOGY MIÉRT?)

Informál Klub

Országértékelés - parlamenti viták
békejobb - békebal
médiaügyek - közbeszerzés
-e kérdések szerepeltek a klubesten, amelynek vendége volt Kovács László az MSZP elnöke.

Budapesti Közügyek Budapest Szívügyek

A hulladékkezelés fővárosi gondjairól tartott sajtótájékoztatót az MSZP fővárosi vezetése képünkön: Vajda Pál főpolgármester helyettes, Lendvai Ildikó Budapesti Pártelnök, Baja Ferenc volt környezetvédelmi miniszter és Hajdú György a Fővárosi közterület-fenntartó vállalat vezérigazgatója.

Könyvbemutató

A Szlovákiai országjelentés a címe a kötetnek, amelyet a pozsonyi szerkesztők és az intézet népes delegációja jelenlétében a magyar sajtónak a MTA Szociológiai Kutatóintézete bemutatott. Az est házigazdája Tamás Pál az intézet igazgatója volt a kötetet bemutatták: Mesczenikov Grigorij, Gyárfásova Olga, Brunkco Martin. A kötetet méltatták: Hamberger Judit és Szarka László

 
  websolution by NetProjekt