2019 November 15 Friday
 
 
  2000. november   

November főbb eseményei:

XI.7.
HWWB Klub

XI.
Jegyzők Országos Szövetsége

XI.13.
Kiállítás

XI.16.
Joint Venture Szövetség Klubja

XI.20.
Nyugdíjasok Országos Képviseletének sajtótájékoztatója

XI.22.
Erdélyi Magyar Könyvklub

XI.24.
Nyugdíjasok Országos Képviselete

Erdélyi Magyar Könyvklub

A budapesti Magyar Könyvklub és a csikszeredai Corvina Könyvposta novemberben elindítja az Erdélyi Magyar Könyvklubot. Ezt az igen kedvező hírt a Pallas Páholyban jelentette be a két szervezet vezetője, melynek során többek között a következőket mondták: A színes katalógusunkat, melyben közel 200 igényes, szép kivitelű könyvről közlünk ismertetését, néhány héten belül 50 ezer példányban küldjük szét az erdélyi magyar újságok előfizetőinek címére. Szeretnénk biztosítani a klubtagság valamennyi előnyét: a kényelmes, otthoni választást, az olcsó árakat, a megbízható postai kisszállítást. Ha az olvasók megszeretik első katalógusunkat, ha sikerül eltalálnunk kínálatunkkal az erdélyi olvasók igényeit, folytatni fogjuk az Erdélyi Magyar Könyvklub szervezését, és évente több ajánlójegyzéket küldünk. A megrendelt könyveket a Corvina Könyvposta segítségével postán juttatjuk el.

Joint Venture Szövetség Klubja

A Joint Venture Szövetség és a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége beszámolt a sajtó képviselőinek, arról hogy ÜZLETI TANÁCSADÁS TANÁCSADÓI ÉS VÁLLALATI NÉZŐPONTBÓL akik gyakran kerülnek olyan döntési helyzetbe, amelyek megoldásához tanácsadóra van szükségük, de felelős döntésük meghozatala előtt tájékozódni szeretnének a lehetőségekről, mások tapasztalatairól. Különösen hasznos a konferencia azon középvállalatok számára, amelyek növekedési pályájuk során olyan fejlettségi szintre jutottak, amikor a korábbi módszerek már nem biztosítják a további dinamikus fejlődést, és minőségi változásra kell felkészülniük.

HWWB klub

Ismét összejöttek a HWWB Egyesület tagjai, ezúttal a vendégük Fenyő Márta fizikus, feltatáló, sikerüzletasszony volt.

Jegyzők Országos Szövetsége

A Magyar Közigazgatási kar és a Jegyzők Országos Szövetsége Együttműködési megállapodása. A felek együttműködnek az alábbi kérdésekben:
1. szakmai előadások, vitaülések, konzultációk rendezésében és szervezésében
2. jogszabályalkotás kezdeményezésében
3. jogszabály-tervezetek véleményezésében
4. a jogász és közigazgatási szakemberképzésre, továbbképzésre irányuló szakmai javaslatok megvitatásában
5. szakmai tapasztalataik közreadásában és hasznosításában
6. szakmai kiadói tevékenység és publikálás elősegítésében
7. nemzetközi kapcsolatok során szerzett tapasztalatok kicserélésében.


A Magyar Közigazgatási Kar nevében dr.Fogarassy József elnök a Jegyzők Országos Szövetsége nevében dr.Szikora Zsolt elnök.

Kiállítás

Porscht frigyes grafikus "Teremtett Európa" című grafikai kiállítását melynek fővédnöke dr.Habsburg Ottó a Páneurópai unió elnöke volt. A kiállítást dr. gróf Bethlen István nyitotta meg.

Nyugdíjasok Országos Képviseletének sajtótájékoztatója

A NYOK 10 éves jubileumi kiadványt jelentetett meg. A rendezvényt Mihalovits Ervin a Nyugdíjasok Országos képviseletének ügyvezető elnöke tartotta.

Nyugdíjasok Országos Képviselete

A Nyugdíjasok Országos Képviseletének vendége ezúttal Glattfelder Béla a Gazdasági Minisztérium politikai államtitkára volt, aki "A nyugdíjasok szerepe a Széchenyi tervben" címen tartott előadást.

 
  websolution by NetProjekt