2019 November 22 Friday
 
 
  2000. október   

Október főbb eseményei:

X.13.
Könyvbemutató

X. 23.
LAM Klub

X. 30.
Nyugdíjasok Országos Képviselete

X. 31.
Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége

Nyugdíjasok Országos Képviselete

A Nyugdíjasok Országos Képviselete sajtóbeszélgetést tartott melynek vendége volt Lakner Zoltán a Szociális és Családügyi Minisztérium helyettes államtitkára aki "A szociálpolitika és ellátórendszer az idősekért" címen tartott előadást. Ezt konzultáció követte, amelyen az újságírók és a meghívott nyugdíjasok kérdéseire válaszolt az előadó.

Könyvbemutató

A Kossuth Kiadó két új kötetét mutatta be a sajtó képviselőinek. A Magyar Kódex sorozat negyedik REFORMKOR ÉS KIEGYEZÉS című kötetét dr.Katus László történész és Szentpéteri József mutatta be. A Kontinensről kontinensre könyvsorozat második EURÓPA című kötetet dr.Vojnits András és dr.Nemerkényi Antal ajánlotta figyelmünkbe.

LAM Klub


A klub október havi összejövetelén nagy érdeklődésre számottartó témák voltak napirenden: MERRE TART A MAGYAR NÉPEGÉSZSÉGÜGY? népegészségtan - Szociálmedicina - Közegészségtan

A klub vendégei voltak: dr.Balázs Páter igazgató, prof. dr. Forgács Iván Semmelweis Egyetem Orvosi Népegészségtani Intézet, dr.Jávor András elnök, Népegészségügyi Tudományos Társaság, prof. dr. Morava Endre igazgató Semmmelweis Egyetem Közegészségtani Tanszék.

Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége


A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) a szakma meghívott vendégei előtt ismertette Szociálpolitikai Programját. dr.Zongor Gábor a TÖOSZ főtitkárának bevezetője után két előadás hangzott el. Balázs István, önkormányzati képviselő, rendszergazda "A Téma szakmapolitikai ismertetése" címen, majd Móricz Sándor a Magyar Logisztikai Egyesület elnöke, rendszergazda "Az informatikai és logisztikai terv bemutatása" címen tartott előadást.

 
  websolution by NetProjekt