2020 May 27 Wednesday
 
 
 2001. március    

Március hónap főbb eseményei:

III.01.
Joint Venture Szövetség Klubja

III.02.
Jegyzők Országos Szövetsége Elnökségi ülése

III.02.
Írisz Klub

III.05.
Vitaminkosár Kft sajtótájékoztatója

III.05.
Baloldali Ifjúsági Társulás háttérbeszélgetése

III.06.
Kossuth Kiadó sajtótájékoztatója

III.06.
HWWB Klub

III.07.
SZ.E.SZ Klub

III.08.
Magyar Tudományos Akadémia könyvbemutatója

III.08.
MA-HOLNAP Klub

III.09.
Írisz Klub

III.12.
Média 21 Kft sajtótájékoztatója

III.12.
A Pallas Páholy Baráti Körének vendége Katona Béla volt Titok Miniszter

III.13.
TQM Klub

III.19.
Régi fővárosi közigazgatási vezetők baráti találkozója

III.22.
Informál Klub

III.23.
Írisz Klub

III.26.
A Pallas Páholy Baráti Körének vendége Koncz Zsuzsa táncdal énekes volt

III.27.
Nyugdíjasok Országos Képviseletének sajtótájékoztatója

III.29.
A Magyar Szociológiai Társaság Klubja

III.29.
LAM Klub

III.30.
Írisz Klub

 

Vitaminkosár

Az év eleje óta Magyarországon is forgalmazza természetes alapanyagokból készült gyógyászati készítményeit a legnagyobb holland gyógytermék gyártó vállalat a Bional.

Sajtótájékoztatót tartott Michiel van den Brenk a cég regionális igazgatója. Az első hazánkban is forgalomba hozott termékük két bőrgyógyászati készítmény és egy étvágycsökkentő kapszula. A gyógyszertárakba kerül hamarosan a legújabb bélflóraregeneráló készítményük is a Protexin termékcsalád. A Bional termékek kizárólagos forgalmazója a Vitaminkosár Kft.

A BIONAL Holding a legnagyobb holland gyógytermék-gyártó vállalat, amely a közelmúltban ünnepelte 25. Születésnapját. A holding három vállalatcsoportot foglal magába: a Bional Pharma a hollandiai forgalmazásért, a Medi-pack, a csomagolóanyagok készítéséért felelős, a készítmények pedig a Bional International -nak köszönhetően jutnak el a nyugat - európai piacokra. A cég 1997-ben Nagy-Britanniában, 1998-ban Franciaországban alapított leányvállalatot, 1999 óta Németországban is jelen van. A világ 20 országába exportálja termékeit, melyek közös jellemzője, hogy kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készült összetevőket tartalmaznak és mentesek mindennemű mesterséges adaléktól. A cég alapvető filozófiája, hogy a regionális sajátosságoknak megfelelően vezeti be termékeit az egyes külföldi piacokra.

HWWB

A HWWB Egyesület klubjának vendége dr.Mikola István aki a magyar egészségügy reformja, esélyeink az egészséges élethez a harmadik évezred Magyarországán címmel tartott előadást.

Kossuth Kiadó sajtótájékoztatója

A Kossuth Kiadó a PWN Kiadói csoport tagja, több mint 50 éves múlttal rendelkező cég mottója "A tudás örömét kínáljuk" Ami igaz is, mert a napokban jelent meg Élővilág a Kárpát -medence Természeti Enciklopédiája, amit a Pallas Páholyban mutattak be először a nagyközönség számára.

Könyvbemutató

Az MTA Szociológiai Intézet és az Osiris Kiadó megjelentette Búcsú Hegedűs Andrástól (1922-1999) című kötetet, amelyben a volt miniszterelnök válogatott tanulmányait és 19 kortársának visszaemlékezéseit, olvashatjuk. A Könyvet Tamás Pál az MTA Szociológiai Kutatóintézet igazgatója mutatta be. Részleteket olvastak fel Balkay Géza és Vallai Péter színművészek.

MA-HOLNAP Klub

A gazdasági növekedésről vitatkoztak a Klub résztvevői, Kozma Ferenc közgazdász professzor és Szabó Iván felvezetésében.

Sajtótájékoztató az Incoterms új átdolgozott szokvány-gyűjteményről

A Nemzetközi Kereskedelmi Kamara Magyar Nemzeti Bizottsága, az ICC Hungary és a Joint Venture Szövetség, az Incoterms új átdolgozott szokvány-gyűjteményről rendezett közös sajtótájékoztatót. Előadást tartott Jan Ramberg, a Stockholmi Egyetem professzora, az ICC Kereskedelmi Bizottságának alelnöke. Társelőadó Bendigné, dr.Csánky Hayna, a Budapesti Gazdasági Főiskolai Karának docense, az ICC Hungary Kereskedelemtechnikai Bizottságának elnöke.

További információ:
ICC Hungary 1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 6-8 V/512
T:474 00 43
F:474 00 42
Joint Venture Szövetség 1012. Budapest, Kuny Domokos u. 13-15
T: 489 03 68
F:489 03 69

Nyugdíjasok Országos Képviseletének sajtótájékoztatója

A Nyugdíjasok Országos Képviselete sajtótájékoztatót tartott a Nyugdíjasok helyzete Európában címmel. Az előadást dr. Juhász Gábor az Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem docense tartotta.

A Magyar Szociológiai Társaság Klubja

A Magyar Szociológiai Társaság rendezésében, Somlai Péter szociológus "A családi kapcsolatok alakulása" című legújabb könyvéről beszélgetett Szirmai Viktória a Magyar Szociológiai Társaság tisztségviselője.

LAM Klub

A Literatura Medica Kiadó -LAM Klub- soron következő összejövetelén "Miért tartjuk szükségesnek az egészségügyi kerekasztal létrehozását?" címmel tartottak vitaestet. A házigazda dr. Kapócs Gábor volt. A vitában részt vettek a Kórházszövetség, a MOK, a menedzserképző és a Gyógyinfó képviselői is.

Információ: Literatura Medica Kiadó Orvostudományi, publicisztikai és informatikai Kft 1027. Budapest. Frankel Leo u. 11 II/18
T:316 45 56, E-mail:limited@elender.hu

 
  websolution by NetProjekt