2020 September 30 Wednesday
 
 
 2002. december  

December hónap főbb eseményei:

XII.03
Magyar Üzletasszonyok Egyesülete klubjának vendége Tóth Aliz a PRIMATUS Rt igazgatója

XII.04
Európa Ház

XII.4
Agrár Európa klub vendége dr.Dorgai László

XII.05
A Kossuth Kiadó karácsonyi sajtótájékoztatója

XII.09

AZ "Örökös Tagság" kuratóriumi ülése

XII.09
Pallas Páholy Baráti Kör vezetőségi ülése

XII10
A Vasas SC Atlétikai Szakosztályának évzárója

XII.11
Az MSZP "Harmadik Hullám" platformjának beszélgetése a "Sorstalanságról"

XII.12
LAM Klub

XII.13
A "SZÓRAKÉSZ" elnökségi ülése

XII.13
LUCA nap

XII.17
A nyomdaipari Dolgozók Szakszervezete évzáró ünnepsége

XII.18
Európa Ház

XII.19
A Szonett Kft évzáró születésnapi fogadása

A Kossuth Kiadó karácsonyi sajtótájékoztatója

A Kossuth kiadó a magas szakmai és minőségi színvonalú könyvek létrehozója az idén is számos könyvcsemegével lepte meg a közönséget. A Pallas Páholyban mutatta be a Kocsis András Sándor elnök - vezérigazgató a Magyar miniszterelnök, a Magyarország Története képekben, a magyar Sportenciklopédia, a Magyar építészet, a Magyar Tudománytár, A Régészet világatlasza, az Univerzum Atlasza, a Tudományok Nagykönyve című köteteket

Az "Örökös Tagság" kuratóriumi ülése

Az Örökös Tagság Kuratóriuma, az idén 3-év kényszerű kihagyás után ismét összeültek, hogy eldöntse: kikre szavazhat a közönség jövőre, kik legyenek a képzeletbeli Magyar Színház Örökös tagjai. A kuratórium tagjai:

Magyar Üzletasszonyok Egyesülete klubjának vendége Tóth Aliz a PRIMATUS Rt igazgatója

A vállalkozónők az év utolsó klubnapján klubtársunk Tóth Aliz előadást hallgatták meg arról, hogy "Nem csak hitel van a világon" A faktorólásról beszélgettek és kaptak gyakorlati tanácsokat a résztvevők. Ezután következett ez évvégén szokásos árverés. Az idén is gyermek - jótékonysági célra adakoztak. A koccintás közben a "termelő" klubtagok árulták kedvezményesen karácsonyi ajándéktárgyaikat.

Agrár Európa klub vendége dr. Dorgai László


Borsodi Attila és Balogh Csaba társelnökök meghívójának bevezetője így szól: "A klub célja az, hogy civil fórumot teremtsen az Európai Unióhoz történő csatlakozásnak a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart érintő kérdései megvitatásának, ezzel egyidejűleg lehetővé téve a két szektor közötti eszmecserét is" A klub ezen a napon "Hervadó remények?" - vidékfejlesztés a Nemzeti Fejlesztési Tervben " címmel szervezett vitát. A vitaindítót dr.Dorgai László az FVM Agrárgazdasági kutató és Informatikai Intézetének Vidékfejlesztési osztályvezetője volt.

Az MSZP "Harmadik Hullám" platformjának beszélgetése a "Sorstalanságról"

AZ MSZP harmadik Évezred, Harmadik Hullám Platformja azért hívta össze tagjait és az érdeklődőket, hogy a Nobel díjas író Kertész Imre sorstalanság című regényének színpadi és filmadaptációjáról beszélgessenek. Barbalics Péter producer, Koltai Lajos operatőr és Léner Péter a József Attila Színház igazgatója volt a vendége Mesterházy Attilának, az est házigazdájának.

 
  websolution by NetProjekt