2020 September 30 Wednesday
 
 
 2002. november  

November hónap főbb eseményei:

XI.05
Magyarüzletasszonyok Egyesülete klubjának vendége dr.Kuruczvárady Károly és Gábriel Péter

XI.08
Születésnap

XI.11
Európa Ház

XI.12
LAM Klub

XI.14
Európa Ház

XI.15
Európa Ház

XI.19
Országos Női Érdekvédelmi Egyesület tanácskozása

XI.19
Bagolyvár könyvkiadó Gitár koncertje
XI.20
Nyomdász Szakmai Szövetség értekezlete

XI.20
Bakó és Társa kft ügyféltalálkozója

XI.21
Joint Venture Szövetség szemináriuma

XI.21
Informál klub vendége Gyurcsány Ferenc

XI.25
Pallas Páholy Egyesület vendége Fekete János

XI:26
Európa Ház

XI.26
Gutenberg Klub

XI.28
Magyar Szociológiai Társaság Elnökségének ülése.

XI.28
LAM Klub


XI.29
Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének sajtótájékoztatója

XI.30
Európa Ház

Magyarüzletasszonyok Egyesülete klubjának vendége dr.Kuruczvárady Károly és Gábriel Péter

A vállalkozónők dr.Kuruczvárady Károly pénzügyminisztériumi főosztályvezetőt és Gábriel Pétert a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara adótanácsadóját hívták meg azért, hogy az EVA-ra való bejelentkezés előtt beszélgethessenek az új adózási lehetőségről. A klubest második felében karácsonyi jótékonysági árverés volt. A károly körúti MERCI Butikban pedig a klubtagok karácsonyra 30%-os bont kaptak a vásárláskor.

Országos Női Érdekvédelmi Egyesület tanácskozása

Az országos Női Érdekvédelmi Egyesület így invitálta a rendezvényre a résztvevőket: A kormányzat civil stratégiájával és civil alappal kapcsolatosan vállaltuk, a Miniszterelnöki Hivatal METESZ székházban összehívott értekezletén , hogy az általunk ismert civil nőszervezeteket összehívjuk, munkacsoportok kialakításának kezdeményezésére. A véleményetek azért nagyon fontos, mert a Kormány civil stratégiája, sokat segíthet a kormánnyal történő civil párbeszéd és civil képviselet kialakításában, és anyagi helyzetünk is biztosabbá válhat akkor, ha a civil szervezetek állást foglalnak annak a civil alapnak az igazságos felosztásában, mely több milliárd forintot tesz ki. A kormány mindezekben a nőszervezetek döntését is várja, és a mi döntésünkön múlik, hogy a civil stratégia végrehajtásában egyenlő eséllyel képviseljük magunkat.
A tanácskozáson jelen lesz a Miniszterelnöki Hivatal Társadalmi kapcsolatok hivatala Civil Kapcsolatok Főosztályának vezetője, dr.Lévai Katalin esélyegyenlőségi főigazgató.

Gutenberg Klub

A Gutenberg klubban bemutatkozott a MKKE új elnöksége
Az MKKE Igazgatótanácsának elnöke Bart István, elnökhelyettese Kocsis András Sándor, az Elnökség tagjai: Dietrich Tamás, Gál Katalin, Kőszeghy Péter, Lafferton Kálmán, Lelkes Lajos, Mädl Pál, az MKKE igazgatója, Zentai Péter László, valamint az FB elnöke, Kolosi Tamás. A Felügyelő Bizottság elnöke Kolosi Tamás, tagjai: Farkasvölgyi Frigyesné, Lafferton Kálmán, Révai Gábor és Votisky Zsuzsa. Az Etikai Bizottság elnöke: Cs. Tóth János, tagjai: Csordás Gábor, H. Nagy Anna, Köves József, Szamosi Ivánné.

Az MKKE igazgatója: Zentai Péter László.
Bart Istvánt, az MKKE elnökét, az 51. Frankfurti Könyvvásáron tartott tisztújító IPA Kongresszuson, az amerikai és a holland könyvkiadói szervezetek vezetői mellett, a spanyol Pere Vicens elnök szakmai tanácsadói testületébe választották.
Zentai Péter László elnök ezután tájékoztatta a könyvszakma képviselőit arról az egyeztetésről amelyet Görgey Gábor miniszterrel folytattak a MKKE törvényjavaslatairól.

Informál klub vendége Gyurcsány Ferenc

Pallas Páholy Egyesület vendége Fekete János

 
  websolution by NetProjekt