2020 September 30 Wednesday
 
 
 2004. július 

Július - hónap főbb eseményei

07.02. Élelmiszeripari Feldolgozók Országos Szövetsége (munkaértekezlete)
07.02 Írisz klub
07.05. Kossuth Könyvkiadó könyvbemutatója (Világhíres Magyarok)
07.16 Az Európa-Ház soronkövetkező ülésén a Nemzeti Civil Alaphoz való hozzáférés módjáról kaptak tájékoztatást a résztvevő civil szervezetek vezetői.
07.19 Ma-Holnap klub "Az Új Magyar Szociáldemokrácia" Az MSZP új programtervezetének vitája.
07.20 A Harmadik Hullámos fiatalok "stratégiai" megbeszélése. "Mik lesznek a fő feladatok a második félévben.
07. 27.Programegyeztetés a második félévre.

 

07.05. Vizi E. Szilveszter a Magyar Tudományos Akadémia Elnöke mutatta be a VILÁGHÍRES MAGYAROK című kötetet, a sajtónak és az érdeklődőknek. A Kossuth Könyvkiadó gondozásában megjelent könyv sajtótájékoztatóján méltatta a művet Gazda István a Magyar Tudománytörténeti Intézet igazgatója és Gerai András kritikus. Vizi E.Szilveszter méltató szavai olvashatók a www.klubhalo.hu-n a "könyvespolc"-ban.

07.16 Az Európa-Ház soronkövetkező ülésén a Nemzeti Civil Alaphoz való hozzáférés módjáról kaptak tájékoztatást a résztvevő civil szervezetek vezetői.

 

 

 

07.19 Egyesületünk a Ma-Holnap közéleti vitaklub és Reformműhely így invitálta a résztvevőket:" A vitairat - elfogadása után - hosszú távra meghatározza majd a Magyar Szocialista Párt és így a baloldali emberek, szemléletét és értékrendjét. A rendszerváltás befejeződött, az Európai Unió tagjai lettünk. Új kihívások, új feladatok és új remények kényszerítik ki a gondolkodás megváltozását is.
A program erre tesz kísérletet. Kérdés, hogy hogyan!
Kérjük az elméleti szakembereket, a tudósokat és mindazokat, akik a gyakorlati élet következtetéseiből egy újfajta jövőképben gondolkodnak, olvassák el a vitairatot és vegyenek részt - a nyár ellenére - a vitaesten. Jó lenne, ha a tervezet a civil társadalom véleményével és a mi gondolatainkkal is gazdagodna. Ezért megkülönböztetett figyelemmel várjuk a Pallas Páholyban működő civil szervezetek vezetőit, szószólóit."
"Az új Magyar Szociáldemokrácia" című programtervezet vitájának meghívott előadója Hiller István volt, a moderátorok pedig Böjte József és Géczi József Alajos. A beszélgetés "jegyzőkönyve" olvasható a www.klubhalo.hu-n 
  websolution by npc