Név:
Jelszó:
 
 
 
 
  2017 június 24 szombat

Pallas Páholy > Orokos

 
 
 
 
   
 
 
 
 
 

Örökös tagság

Kedves Barátunk!

Kérjük, lapozza át ezt a néhány oldalt, s tegye el emlékül. A fotókon az "örököstagok", akikre az elmúlt években, s akikre az idén szavaztunk. Ők a szüntelenül bővülő társulat tagjai, valamennyiüket egy ország szeretete szerződtette.

Szokták mondani: világunk nem kedvez a művészeteknek. Nyilván van benne igazság. De őszintén hisszük, hogy ez csak része - s talán nem is fontos része - a teljes igazságnak.

Mert a művészetet nem csak a pénz tartja életben, hanem az alkotókedv, a tehetség, az igény és a szeretet. A művészet szeretete.

S ez olyan ősi, és annyira za ember lényegéhez tartozó érzés, mely még a gazdaság racionális világán is mozdítani képes. Bizonyíték kell?

Kérjük nézzenek körül, mennyien vagyunk, s gondoljanak arra a sok tízezer emberre is, akik szavazataikkal hozzájárultak ehhez a játékhoz, mert fontosnak tartották, hogy kifejezzék szeretetüket, megbecsülésüket azok iránt, akiktől életük meghatározó élményeit kapták.

Hisszük, hogy örökös tagok ők is. Egy bagy társaság örökös tagjai, akik már tudják: művészet nélkül talán lehet élni, csak nem érdemes. S akik örökké hálásak azoknak, akik e csodával megajándékozták őket.

A továbbiakhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

Érdi Sándor
főszerkesztő

Életrajzok >>

AZ ORTT TÁMOGATÁSÁVAL LÉTREJÖTT ÖRÖKÖS TAGSÁG A HALHATATLANOK TÁRSULATA CÍMŰ KÖNYV FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜLT.

 

 

 
   
   
   
   
  websolution by NetProjekt