Név:
Jelszó:
 
 
 
 
  2017 június 24 szombat

Pallas Páholy > Tranzit

 
 
 
 
   
 
 
 
 
 

MEGHÍVÓ EGY ÚJ KLUBBA
MINDEN HÓNAP UTOLSÓ HÉTFŐ 18 ÓRÁTÓL

Barátokra vágysz?
Vagy csak egy jó beszélgetésre?
Olyan helyre, ahol hozzád hasonló nyitott emberekkel találkozhatsz, ahol akár társra is lelhetsz?

Akkor gyere közénk, a Tranzit Klubba!

Minden ember számára vannak időszakok, amelyeket élete tranzit várójában tölt, átszállásra, csatlakozásra várva - reményei szerint egy új és jobb célállomás felé. Ha nem akarod, nem kell ezt az időszakot egyedül eltöltened, és tétlenül sem. Lehet, hogy a Tranzit Klubban új útiterv érlelődik meg benned, s az is lehet, hogy megismerkedve valakivel, már együtt mentek tovább.

Szeptembertől minden hónap utolsó hétfőjén, 18 órától a Pallas Páholyban tartjuk összejöveteleinket, amelyekre rendszeresen érdekes vendégeket hívunk meg, lesznek kedvezményes vásárlási akcióink, aki szeret táncolni, itt módja lesz erre is, meg természetesen mindarra, amit még közösen kitalálunk. Számítunk a Te ötleteidre is!

Meghívott vendégeink lesznek
Szeptember 29. Pártai Lucia meteorológus,
Október 27. Bánsági Ildikó színművésznő,
November 24. Özv. Horváth Ferencné, a Máté Kriszta műsorából ismert látó asszony,
December 29-én előszilvesztert tartunk, tánccal, játékkal, tombolával!

A belépőjegy ára: 1000 Ft, amiben ásványvíz vagy üdítőital, kávé és szendvics is benne foglaltatik.
Aki megveszi az éves/féléves klubtagsági kártyáját, nemcsak a belépőhöz juthat olcsóbban, hanem számos vásárlási kedvezményre is jogosulttá válik.
Az első klubnapon az alapító tagok között egy - két értékes ajándékot sorsolunk ki. De hisszük, az igazi nyeremény az lesz, ha Veled együtt kialakul az a kis közösség, ahol minden betérő jól érezheti magát! Adj esélyt magadnak, s másoknak is, hisszük, hogy érdemes.

Szeretettel várunk:
Moldova Ágnes
0620/2280660
Gyarmati Szabó Éva
0630/3269280

 
 

"...Kérlek Titekek, hogy az általatok te-remtett otthon melegét ne engedjétek kiszök-ni, még akkor sem, ha ajtótokat szélesre tár-játok, hogy minél többen jöhes-senek közétek."


Göncz Árpád

  websolution by NetProjekt